11 Ağu 2011

Gül Desenli Tepsi

Bu resmi çok seviyorum.Sipariş olarak çok sayıda bardak altlığı yaptıktan sonra yine sipariş üzerine tepsiye uyguladım :) Çok canlı resimlerdense biraz daha eski havası olan pastel tonlardaki resimleri seviyorum galiba :)


Zemini bej tonda boyadım , tepsinin kenarlarına metalik boyayla stencil çalıştım..Tepsilerde vernik olarak yarımat parke verniği cam cila kullanıyorum çok dayanıklı oluyor ama çok açık renklerde dikkat etmek lazım çünkü kurudukça sararma yapıyor..



Resmi kullanmak isteyenler için;








28 yorum:

  1. Blog listemde tepsiyi görünce hemen koştum geldim. :) Çiçek resmi gerçektende çok hoş. Ayrıca tepsiyede çok yakışmış.

    Ellerine sağlık.

    Parke verniğide yat verniği gibimi acaba? İşlem sonunda fırça tinerle mi temizleniyor?

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin :)

    Yat verniği parke verniğinden daha ağdalı parke verniği gayet sıvı bi vernik sürülümü daha kolay ve yat verniği kadar sarartma yapmıyor.Onunda mat,yarımat,parlak çeşitleri var.Ben yarımat kullanıyorum.Boyalarımı aldığım yerde sormuştum yat verniğine tiner katınca koruyuculuğu kayboluyormuş o yüzden bende parke verniği kullanmaya başladım çok memnunum.İşte bi kötü yanı tinerle temizlenmesi :( Tinerle temizledikten sonra tinerin yağını arındırmak için epey bi sabunluyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Detaylı anlatım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  4. mrb lar..bu tepsi çok ama çok güzel olmuş..bende bu resmi çok beğeniyorum..acaba size bi soru sorabilirmiyim?
    bu tepside kullandığınız bej renginin ve metalik boyanın marka ve kodunu yazmanız mümkün mü ? benim aldığım bej renginde iyi sonuç alamadım:( şimdiden teşkkrler
    merve krt

    YanıtlaSil
  5. Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim kusura bakmayın cevabım biraz geç oldu ama bu aralar pek nete girme şansım olmuyor..Ben çalışmalarımın hepsinde cadence marka boya kullanıyorum çokta memnunum.Bu tepside 0355 numaralı bej rengini ve 200 numaralı altın su bazlı metalik boya kullandım.Yani kullandığım yaldız değil metalik boya yaldız çok ışıltılı oluyo çünkü..Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

    YanıtlaSil
  6. bundan sehpa yaptım ben :) çok güzel bir desen tepsi de de güzel olmuş :) ellerine sağlık cnm..
    http://hillnovember.blogspot.com/search/label/ah%C5%9Fap%2

    YanıtlaSil